digital news

اخبار دیجیتال و جدیدترین تکنولوژی در ایران

اخبار دیجیتال و جدیدترین تکنولوژی در ایران

اخبار دیجیتال و جدیدترین تکنولوژی در ایران

پیوندهای روزانه

۲۱ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

تخفیف خرید ایبوک ریدرهای کیندل آمازون بمناسبت ماه مبارک رمضان

ایبوک ریدر کیندل ( کتابخوان کیندل پیپروایت کیندل،کیندل سیمپل ،کیندل تاچ ) ایبوک ریدر های آمازون (کیندل): سایز نمایشگر 6 تا 9.7 اینچ; نمایشگر لمسی (در بعضی مدلها); امکان های لایت کردن و نوت نویسی; دارای دیکشنری داخلی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ خرداد ۹۵ ، ۱۵:۲۹
دیجی کاتالوگ
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ خرداد ۹۵ ، ۱۸:۵۹
دیجی کاتالوگ
ویس رکوردر مارشال ME-V3
ویس رکوردر مارشال ME-V3
145,000 تومان
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ خرداد ۹۵ ، ۱۸:۵۴
دیجی کاتالوگ
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ خرداد ۹۵ ، ۱۸:۵۰
دیجی کاتالوگ

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ خرداد ۹۵ ، ۱۸:۴۷
دیجی کاتالوگ

نقد و بررسی سونی اکسپریا XA

معمولا اولین ویژگی یک گوشی هوشمند که کاربران به آن توجه زیادی می‌کنند، طراحی آن است. اگر طراحی یک اسمارت‌فون بتواند در نگاه اول، نظر مشتری را به خود جلب کند، آنگاه مشتری یک قدم جلوتر می‌آید و مایل است تا از بقیه‌ی مشخصات آن سردر بیاورد. اما اگر زبان طراحی محصولی کسل‌کننده باشد و مشتری نتواند با آن ارتباط خوبی برقرار کند، خودبه‌خود آن دستگاه از دایره‌ی انتخاب خرید کاربران حذف می‌شود یا ارزش خرید کمتری نزد مردم دارد. بنابراین می‌توان گفت که طراحی و کیفیت‌ ساخت نقش بسیار مهمی در میزان محبوبیت و فروش یک محصول، به‌خصوص محصولات ارزان‌قیمت ایفا می‌کند. باید اقرار کنیم که سونی در گوشی «اکسپریا XA» این موضوع را به‌خوبی درک کرده است. XA تلفن هوشمند میان‌رده‌ای است که طراحی بسیار چشم‌نوازی دارد. مهم‌ترین دلیل زیبایی این محصول، نبود حاشیه‌های سمت چپ و راست صفحه‌نمایش و نمایشگر خمیده‌ی آن است. موضوع دیگری که سبب شده تا ما XA را یک گوشی اقتصادی ارزشمند بدانیم، عملکرد خوب دوربین آن است. خلاصه‌ی کلام آن‌که سونی امید دارد با تمرکزی که بر بخش‌های طراحی و دوربین XA کرده، بتواند آن را تبدیل به انتخاب اول بسیاری از کاربرانی کند که قصد پرداخت هزینه‌ی زیاد برای گوشی همراه خود ندارند. در ادامه با دیجی‌کالا مگ همراه باشید.

      ‌       ‌   ‌‌

طراحی و ساخت

بدون معطلی به سراغ جذاب‌ترین بخش گوشی اکسپریا XA می‌رویم. اکسپریا XA از معدود تلفن‌های هوشمندی است که هیچ پِرتی یا بهتری بگوییم هیچ حاشیه‌ای در سمت راست و چپ نمایشگر آن وجود ندارد. این ویژگی در کنار نمایشگر خمیده (2.5D) سبب شده تا این گوشی عرض کمی داشته باشد و بسیار خوش‌دست باشد.

XA نه گوشی کوچک و نه گوشی بزرگی است. این محصول اندازه‌ی بسیار مناسبی دارد و به‌راحتی در دست قرار می‌گیرد.

اما هر چه قدر XA عرض کمی دارد، از سوی دیگر کمی کشیده و طویل به نظر می‌رسد. این موضوع سبب شده تا لمس قسمت‌های بالایی نمایشگر با کمی سختی صورت بگیرد.در نگاه نخست، ظاهر اکسپریا XA ما را یاد دو گوشی قدیمی سونی یعنی اکسپریا Z3 و اکسپریا M5 می‌اندازد. XA درست مانند این دو گوشی، بدنه‌ای کشیده و لبه‌هایی خمیده دارد و حاشیه‌ی قابل‌توجهی در بالا و پایین نمایشگر آن وجود دارد.

نقد XA

همچنین کلید پاور XA هیچ شباهتی به نسل جدید کلیدهای گوشی‌های این شرکت ندارد و همچون مدل‌های قبلی‌اش، طراحی‌ای دایره‌ای دارد. البته این موضوع را باید به خاطر نبود حسگر اثرانگشت در اکسپریا XA دانست.  XA برخلاف دو گوشی اکسپریا X و اکسپریا X Performance بدنه‌ی فلزی ندارد و سونی برای پایین آوردن هزینه‌ی ساخت آن، از پلاستیک مات استفاده کرده است.

سونی اکسپریا

البته این پلاستیک، کیفیت ساخت خوبی دارد و میزان جذب اثرانگشت روی آن کم است. اما ازنظر ما تنها نکته‌ی منفی طراحی این گوشی مربوط به بدنه‌ی لیز آن است. در مدت‌زمان کوتاهی ما با این گوشی کار کردیم، نزدیک بود چندین بار گوشی در هنگام عکاسی از دستمان بیفتد و حادثه‌ای تلخ روی دهد! اکسپریا XA در چهار رنگ سفید، مشکی، رز گلد و طلایی تولید شده است. نکته‌ی مهمی که در مورد رنگ‌های این گوشی وجود دارد این است که تفاوت رنگی آن‌ها فقط شامل قاب پشتی نمی‌شود. قاب جلویی گوشی‌ اکسپریا XA نیز هم‌رنگ با قاب پشتش است.

نمایشگر

اکسپریا XA به‌عنوان یک گوشی میان رده، نمایشگر باکیفیت و قابل قبولی دارد. صفحه‌نمایش 5 اینچی این گوشی وضوح تصویر 720p و تراکم پیکسلی 294PPI دارد. با مقایسه‌ی نمایشگر این گوشی با دیگر گوشی میان‌رده‌ی سونی یعنی اکسپریا X، درمی‌یابیم که اکسپریا XA نمایشگر جذاب و شارپی ندارد. ولی نمی‌توان به آن انتقادی وارد کرد. همچنین نمایشگر این گوشی برخلاف اکسپریا X، از موتور پردازشی X-Reality بهره نمی‌برد. اما در عوض سونی از فناوری سنتی خود یعنی Mobile BRAVIA engine 2 در آن استفاده کرده است.

نمایشگر سونی

از مهم‌ترین قابلیت‌های نمایشگر این گوشی می‌توان به تنظیمات وایت بالانس و تنظیم خودکار نور اشاره کرد. قابلیت وایت بالانس XA به کاربر اجازه می‌دهد تا به‌وسیله‌ی سه نوار RGB، دمای نمایشگر را تنظیم کند.

سخت‌افزار و باتری

اکسپریا XA قدرت سخت‌افزاری‌اش را از تراشه‌ی مدیاتک Heilo P10 و پردازنده‌ی هشت هسته‌ای Cortex-A53 می‌گیرد. همچنین یک رم دو گیگابایتی از نوع DDR3 این مجموعه را همراهی می‌کند و عملکردی خوب و روان برای این گوشی به همراه دارد. نتایج به‌دست آمده از بنچ‌مارک‌ها به‌خوبی نشان می‌دهند که گوشی اکسپریا XA هم‌تراز سایر میان‌رده‌های بازار است. این گوشی در نسخه‌ی 6.0.1 آزمون AnTuTu امتیاز 47976 را کسب کرد. اکسپریا X دارای دو شیار مجزای سیم‌کارت و یک شیار کارت حافظه‌ی microSD است. از دیگر قابلیت‌های این گوشی می‌توان به فناوری NFC و پشتیبانی از USB OTG اشاره کرد.

بنچمارک اکسپریا XA

برخلاف گوگل، ال‌جی و اچ‌تی‌سی، شرکت سونی وداع زودهنگامی با درگاه microUSB در گوشی‌های خود نداشت و ترجیح نداده تا از درگاه بازگشت‌پذیر و با سرعت شارژ بالای USB Type C در اکسپریا XA استفاده کند. علاوه بر این، سونی ادعای قدیمی‌اش در مورد شارژدهی دو روزه‌ی گوشی‌های هوشمندش را در مورد اکسپریا X تکرار کرده است. ادعایی که چندان به واقعیت نزدیک نیست. باتری 2300 میلی‌آمپرساعتی این گوشی می‌تواند در کاربری ترکیبی، نهایتا یک روز یا کمی بیشتر شارژ نگه دارد.

سیستم‌ عامل و رابط کاربری

سونی هیچ تفاوتی در بخش سیستم‌عامل گوشی‌های سری X قایل نشده است و تمام مدل‌های این خانواده را به اندروید مارشملو به همراه رابط‌ کاربری اختصاصی سونی مجهز کرده است.

اکسپریا XA

سونی در بخش سیستم‌عامل این گوشی نیم‌نگاهی به سیستم‌عامل iOS 9 داشته و از برخی ویژگی‌های آن الهام گرفته است. برای مثال در صفحه‌ی سمت چپ منوی برنامه‌ها، لیست پیشنهادی از برنامه‌های پرکاربرد و برنامه‌های محبوب که هنوز آن‌ها را روی گوشی نصب نکرده‌اید، وجود دارد. همچنین با سوایپ کردن در صفحه‌ی منوی برنامه‌ها یا هوم‌اسکرین (از بالا به پایین)، بخش جست‌وجو ظاهر می‌شود.

نرم افزار گوشی اکسپریا XA

برخلاف اکسپریا Z5، اکسپریا XA از زبان فارسی در منوها پشتیبانی نمی‌کند، اما می‌توان زبان فارسی را به کیبورد آن اضافه کرد. روی هم رفته باید بگوییم که اکسپریا X از نظر سیستم ‌عامل و رابط‌ کاربری تلفن هوشمندی جذاب، روان و بدون پیچیدگی است.

دوربین

سونی عملکرد بسیار خوبی در بخش دوربین گوشی‌های سری X داشته است. اکسپریا XA به‌عنوان ضعیف‌ترین مدل این خانواده، دوربین‌های راضی‌کننده‌ای دارد. دوربین اصلی این گوشی را حسگر IMX258 Exmor RS تشکیل می‌دهد و عکس‌های گرفته‌شده با آن، رزولوشنی حداکثر 13 مگاپیکسلی دارند.

دوربین اکسپریا XA

همان‌طور که از نمونه عکس‌های گرفته‌شده با دوربین این گوشی پیداست، XA می‌تواند در شرایط نوری مناسب، تصاویری با جزییات بالا ثبت کند. اما این دوربین در محیط‌های نسبتا تاریک، عکس‌ها را با نویز زیادی ثبت می‌کند که البته نمی‌توان به این موضوع XA چندان خرده گرفت. اما یک مورد در هنگام کار با دوربین این گوشی، ما را ناراحت کرد. پردازش و نمایش نهایی عکس‌های گرفته‌شده با XA کمی با تأخیر صورت می‌گیرد. در مابقی قسمت‌ها، دوربین XA واقعا عملکرد قابل قبولی دارد. مهم‌ترین نکته‌ی مثبت دوربین این گوشی سرعت بسیار بالای آن است. برنامه‌ی دوربین XA در کوتاه‌ترین زمان اجرا می‌شود و سرعت شاتر بالایی دارد. همچنین این دوربین می‌تواند سوژه‌های در حال حرکت را به‌خوبی و بدون تاری ثبت کند.

12

11

15

برنامه‌ی دوربین اکسپریا XA عکس‌های گرفته‌شده را با کمی ویرایش نشان می‌دهد. بنابراین اگر متوجه شدید که رنگ‌های نشان داده شده در عکس‌ها کمی با آنچه در واقعیت هستند، اختلاف دارد، تعجب نکنید. این ویژگی می‌تواند برای کسانی که وقت یا مهارت لازم برای ویرایش تصاویر را ندارند، مطلوب باشد؛ اما برای افراد حرفه‌ای هرگز!

اکسپریا XA قادر به فیلم‌برداری 4K نیست و نهایتا می‌تواند به‌صورت Full HD فیلم‌برداری کند. دوربین دوم این گوشی هم 8 مگاپیکسلی است و برای سلفی گرفتن و مکالمه‌ی ویدیویی عالی است.

جمع‌بندی

رقابت بین گوشی‌های میان‌رده و ارزان‌قیمت به‌قدری سخت شده که سازندگان برای برتری محصولاتشان، به سمت استفاده از برخی ویژگی‌های جذاب روی آورده‌اند. راه‌کار سونی برای فروش بیشتر میان‌رده‌ی جدیدش یعنی اکسپریا XA، استفاده از طراحی بدون حاشیه، نمایشگر خمیده و دوربین‌های باکیفیت است. این گوشی واقعا ‌به‌خوبی در دست جای می‌گیرد و طراحی زیبایی دارد. همچنین می‌توان روی دوربین‌های باکیفیت و کارآمد آن حساب باز کرد. درمجموع باید XA را یک گوشی میان‌رده‌ی اندرویدی دانست که ارزش خرید بالایی دارد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ خرداد ۹۵ ، ۱۸:۳۱
دیجی کاتالوگ

بازی Homefront: The Revolution تقریباً دو هفته است که در اختیار علاقه مندان به بازی های کامپیوتری قرار گرفته و وجود ویژگی هایی در این اثر نظیر محیط Open World در کنار ساختار شوتر اول شخص آن در بخش گیم پلی از جمله ویژگی هایی است که می تواند مورد توجه برخی از بازیبازان علاقه مند به آثار اکشن قرار گیرد. در این میان علاقه مندان به بازی Homefront: The Revolution سه پلتفرم متفاوت PC ، PS4 و Xbox One را برای تجربه ی این اثر در اختیار دارند و شاید این پرسش برای بسیاری از آنان مطرح باشد که در کدام یک از پلتفرم های مذکور این امکان را خواهند داشت تا کیفیت بهتر و مناسب تری را به لحاظ قدرت دیداری در اختیار داشته باشند. پرسشی که در ادامه ی متن پیش رو در صدد یافتن پاسخی برای آن بر خواهیم آمد.

 

 

مسلماً یکی از راه های پاسخ دادن به پرسش مطرح شده در سطور بالا تجربه ی بازی Homefront: The Revolution بر روی هر سه پلتفرم مقصد آن است که به طور قطع راه بسیار وقت گیر و پر درد سری خواهد بود. به همین دلیل ما به سراغ راه دوم یعنی بررسی مقایسه ی تصویری گروه کندی لند از گرافیک فنی بازی Homefront: The Revolution بر روی سه پلتفرم مقصد این اثر و تبدیل این مقایسه ی بی کلام به نسخه ای نوشتاری از آن رفته ایم. در جریان این بررسی کیفیت گرافیک فنی بازی Homefront: The Revolution بر روی سه پلتفرم PC ، PS4 و Xbox One مورد مقایسه قرار گرفته است تا تفاوت های موجود میان سه نسخه ی مختلف این بازی در زمینه ی کیفیت دیداری آن بر روی پلتفرم های مقصد این اثر به گونه ای واضح آشکار گردد. گفتنی است که در بررسی نسخه ی کامپیوتر های خانگی بازی Homefront: The Revolution تنظیمات گرافیکی این اثر بر روی حالت بیشینه قرار داشته اند. به این معنی که شاهد قرار گیری گزینه هایی نظیر کیفیت افکت های تصویری، وضوح بافت های به کار رفته در طراحی محیط این اثر و سایر گزینه های موجود در بخش تنظیمات گرافیکی بازی Homefront: The Revolution بر روی حالت تنظیمی Very High هستیم و قابلیت هایی نظیر تکنیک ضد شکستگی نیز بر روی گزینه ی SMAA تنظیم شده اند. ضمن این که در جریان این بررسی مقایسه ای نسخه ی PC از بازی Homefront: The Revolution توسط یک سیستم کامپیوتری قدرتمند خانگی با بهره مندی از پردازنده ی مرکزی مدل Intel Core i7 6700K 4.00 GHz در ترکیب با کارت گرافیک مدل GeForce GTX 980 Ti و حافظه ی رم 16 گیگا بایتی DDR4 به اجرا در آمده است. حال باید دید که کدام یک از سه نسخه ی بازی Homefront: The Revolution عملکرد بهتری را در زمینه ی کیفیت گرافیک فنی از خود به نمایش گذاشته اند.    

 homefront1

همان گونه که شاید از تصاویر موجود در لابه لای این متن نیز کم و بیش مشخص به نظر برسد کیفیت گرافیکی بازی Homefront: The Revolution در عمل تفاوت آن چنان ویژه و خارق العاده ای را بر روی سه پلتفرم مقصد این اثر از خود به نمایش نمی گذارد. با این حال اگر به تصاویر مربوط به این بازی  بیشتر دقیق شویم وضوح بیشتر تصویر در نسخه ی PC از بازی Homefront: The Revolution نسبت به دو نسخه ی کنسولی این اثر کم و بیش نمایان است و اندک تفاوتی را هم می توان در کیفیت بهتر تصویری نسخه ی پلی استیشن 4 این بازی (به میزان بسیار بسیار اندک) نسبت به نسخه ی اکس باکس وان مشاهده کرد.

 homefront2

تفاوتی که بیش از هر چیز خود را در وضوح سایه ها و ترکیب بهتر رنگ بندی و همچنین وجود برخی جزییات و ریزه کاری های موجود در محیط این بازی (به عنوان مثال نوع طراحی در و پنجره ها و کیفیت بافت به کار رفته در ترسیم آن ها) نمایان می سازد. و این در حالی است که نوع طراحی موارد مذکور (در، پنجره و موارد مشابه با آن) در دو نسخه ی پلی استیشن 4 و کامپیوتر های خانگی از بازی Homefront: The Revolution کم و بیش یکسان صورت گرفته است.

 homefront3

با این حال سوای موارد فوق شاید نتوان تفاوت آن چنان فاحشی را میان کیفیت دیداری سه نسخه ی مختلف از بازی Homefront: The Revolution بر روی پلتفرم PC و پلتفرم های کنسولی این اثر مشاهده کرد. به عبارت بهتر اکثر بافت های به کار رفته در طراحی محیط و شخصیت های حاضر در بازی Homefront: The Revolution از کیفیت تقریباً یکسانی در سه نسخه ی مختلف این بازی برخوردارند (هر چند در پاره ای از آن ها نظیر نوع طراحی پوست برخی از شخصیت های حاضر در این بازی شاهد کیفیت بهتر بافت های نسخه ی PC نسبت به نسخه های کنسولی این بازی هستیم). با این حال شاید بتوان ادعا کرد که در زمینه ی به کار گیری افکت های مختلف تصویری، دو نسخه ی کنسولی بازی Homefront: The Revolution عملکرد مناسبی را از خود به نمایش گذاشته اند اند و در این زمینه کیفیتی نزدیک به نسخه ی PC را نمایان ساخته اند. به عنوان مثال می توان به افکت بارش باران و ریزش قطرات آب اشاره کرد که به لحاظ دیداری در هر سه پلتفرم مقصد این اثری کیفیتی نزدیک به هم و تقریباً مشابه دارد.

 homefront4

امری که شاید بتوان نمونه ی مشابه با آن را در بازتاب نور از سطح اجسامی با کیفیت های گوناگون هم مشاهده کرد. به عبارت بهتر در زمینه ی بازتاب نور از سطح اجسام نیز می توان ادعا کرد که نسخه های مختلف از بازی Homefront: The Revolution کیفیتی کم و بیش یکسان یا حداقل نزدیک به هم را در بخش گرافیک فنی این اثر به نمایش گذاشته اند. در کل با توجه به ساخته شدن بازی Homefront: The Revolution توسط موتور کرای انجین می توان گفت که این موتور گرافیکی برای بار دیگر موفق به نمایش قابلیت های خود بر روی پلتفرم های کنسولی علاوه بر پلتفرم PC شده است. البته عدم تفاوت آن چنان قابل توجه گرافیک فنی بازی Homefront: The Revolution بر روی سه پلتفرم مقصد این اثر بیشتر به تلاش سازندگان این بازی باز می گردد که کوشش چندان واضحی را به منظور تفاوت گرافیکی نسخه ی PC این بازی با نسخه های کنسولی آن به خرج نداده و سعی کرده اند تا بازی Homefront: The Revolution به لحاظ دیداری بر روی هر سه پلتفرم مقصد این اثر کیفیت کم و بیش مشابهی را به نمایش بگذارد.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ خرداد ۹۵ ، ۱۲:۴۳
دیجی کاتالوگ

سونی اکسپریا E5

سونی اکسپریا E5 دیروز به‌صورت رسمی معرفی شد. این گوشی که مشخصاتش از قبل به بیرون درز کرده بود، از همان دیروز بدون سروصدا یا تبلیغات خاصی روی سایت سونی قرار گرفته است.

همان‌طور که انتظار داشتیم، اکسپریا E5 نمایشگری ۵ اینچی با رزولوشن 720p دارد و تراشه‌ی آن مدیاتک MTK6735 است. این گوشی به رم ۱.۵ گیگابایتی و حافظه‌داخلی ۱۶ گیگابایتی مجهز شده تا نمونه‌ی خوبی از یک گوشی پایین‌رده باشد.

کمی هم درباره‌ی اندازه‌های گوشی بدانیم: اکسپریا E5 در ابعاد ۸.۲ × ۶۹ × ۱۴۴ میلی‌متر و با وزن ۱۴۷ گرم به بازار وارد شده است. باتری این گوشی ۲۷۰۰ میلی‌آمپری است. در مورد این باتری، سونی تضمین کرده با یک‌بار شارژ کامل، می‌توانید تا دو روز از گوشی استفاده کنید.

gsmarena_003

دوربین این گوشی ۱۳ مگاپیکسلی، مجهز به یک فلش LED بوده و دوربین جلوی آن هم ۵ مگاپیکسلی است. این دوربین جلو فلش مخصوص به خود را دارد تا قادر به ثبت سلفی‌های بهتری باشد. از دیگر امکانات این گوشی باید به مجهز بودن به NFC، پشتیبانی از شبکه LTE و همچنین دو سیم‌کارته بودن اشاره کرد.

اکسپریا E5 در دو رنگ مشکی و سفید عرضه می‌شود و با سیستم‌عامل اندروید مارشمالو کار می‌کند. اگر این گوشی را پسندیده‌اید، باید برای خرید آن ۱۹۹دلار کنار بگذارید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ خرداد ۹۵ ، ۱۰:۳۰
دیجی کاتالوگ

Honor 8 زیباترین گوشی هواوی

گوشی Honor 8 که جایگزینی برای Honor 7 به حساب می‌آید یک صفحه نمایش 5.2 اینچی خواهد داشت. هواوی از تراشه‌های مخصوص خودش برای این گوشی استفاده می‌کند که احتمالا Kirin 950 یا Kirin 955 خواهد بود. چهار گیگابایت رم روی محصول جدید هواوی دیده می‌شود و به نظر می‌رسد که یک دوربین دوتایی 12 مگاپیکسلی در پشت آن قرار گرفته باشد. گوشی Honor 8 از شارژ بی‌سیم، USB Type-c ‌ و یک باتری 3000 میلی‌آمپر ساعتی برخوردار است.

شایعات گفته‌اند که این محصول از صفحه نمایش 2.5 بعدی بهره می‌برد و به احتمال زیاد بدنه‌ی آن هم فلزی خواهد بود. به نظر می‌رسد که Honor 8 یکی از زیباترین گوشی‌هایی ساخته شده توسط هواوی و خانواده‌ی Honor باشد. البته هنوز برای اینکه درباره‌ی این گوشی قضاوت کنیم زود است و باید منتظر معرفی رسمی آن باشیم.

شرکت هوای در خرداد ماه سال گذشته کوشی Honor 7‌ را معرفی کرد و به احتمال زیاد نسل بعدی آن هم تا مدتی دیگر معرفی می‌شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ خرداد ۹۵ ، ۱۰:۲۸
دیجی کاتالوگ

در 20 دقیقه باتری گوشی‌تان را 70 درصد شارژ کنید

شرکت مدیاتک در نمایشگاه کامپیوتکس 2016 که از امروز آغاز شده از تکنولوژی جدید شارژ باتری‌اش که Pump Express 3.0 نامیده می‌شود رونمایی کرد. گفته می‌شود این تکنولوژی جدید این قابلیت را فراهم می‌کند که باتری گوشی‌تان را ظرف 20 دقیقه از 0 به 70 درصد شارژ برسانید. در این تکنولوژی صرفا 5 دقیقه شارژ به شما قابلیت چهار ساعت مکالمه را خواهد داد.

شرکت مدیاتک گفته تکنولوژی جدید شارژ گوشی‌های موبایل هوشمند سرعت شارژ بیشتر و کارآیی بالاتری دارد؛ در عین حال این قابلیت‌‌ها باعث می‌شوند گوشی در حال شارژ دمای پایین‌تری هم داشته باشد.

در این سیستم جدید مدار شارژ از داخل گوشی عبور کرده و جریان الکتریکی مستقیما از آداپتور وارد باتری می‌شود. در حالی که این روش کمی خطرناک به نظر می‌رسد، مدیا تک ادعا کرده برای این تکنولوژی بیش از 20 سیستم محافظتی را به کار گرفته که باعث می‌شوند شارژر و گوشی داغ نکنند.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۱ خرداد ۹۵ ، ۱۴:۲۲
دیجی کاتالوگ